Tag "монах"

Врати се на почетна
Вера Духовност

„Господи што сакаш да направам?“

„Што Бог бара од мене?“ „Која е Божјата волја за мене?“ „Како можам да живеам свет живот во служењето

Вера Сведоштва

Свети Антониј Велики

Денес Црквата го празнува свети Антониј Велики, монах, кој уште во својата рана младост се посветил