Tag "Мигранти и бегалци"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Мигранти: Треба да се фокусираме на доверба, а не на затворање

Било кој ќе побара меѓународна заштита или покажува знаци на здравствени и општествени проблеми или пак ако бил жртва на трговија со луѓе, никогаш не смее да биде притворен со