Tag "Мел Гибсон"

Врати се на почетна
Сведоштва Свет

Марија од Пасија“: Ја играв мајката која страда заради болката на синот и истовремено простува, а тоа не е лесно

Актерката Маја Моргенштерн од Романија која ја одигра Марија во филмот „Пасија“ на Мел Гибсон, за полските медиуми