Tag "италијанските епископи"

Врати се на почетна
Свет

Италијанските епископи за Националниот ден на животот

„Италија продолжува да страда од проблемот на демографски пад, кој во најголем дел е предизвикан од недостатокот на вистински семејни политики“.

Ватикан

Папата до италијанските бискупи: Бидете заштитници на слабите

Отфрлувајте го и разобличувајте го „распространетото корумпирано размислување“, заштитете го Божјиот народ од новите „идеолошки колонизациии“,