Tag "дом за стари лица"

Врати се на почетна
Македонија

Продолжуваат активностите во рамките на Татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза“

Во среда 7 септември во рамките на Татковинската прослава „Денови на Света Мајка Тереза“ на Филозофскиот факултет при Универзитетот Свети Кирил и Методиј

Ватикан

Папата изрази сочувство по масакарот во Јапонија

Тажен заради загубените животи по нападот во домот за стари лица Цукуи Јатауриен, неговата Светост папата Фрањо ја гарантира својата близина до сите кои таа трагедија ги погодила и изразува