Tag "Арича"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Завршија духовните вежби за папата Фрањо и Римската курија

На крајот од духовните вежби одржани во Домот на божествениот Учител во Арича, папата Фрањо се заблагодари на опатот Џани за размислувањата во минатите денови со кои ги предводеше духовните

Ватикан Вести

Последната вечера – тема на духовните вежби

„Лебот и телото, виното и крвта“ – беше темата земена од Евангелието според Матеј,

Ватикан Вести

Започнаа духовните вежби за Папата и членовите на Римската курија

Во недела 5 март 2017 година во домот Божествениот Учител во Арича, не далеку од Рим,

Ватикан Вести

Во март Папата ќе оди на Духовни вежби

Во среда, на 1 март 2017 година со литургискиот обред Пепелница започнува Великиот пост.