Tag "Апостолики Дијаконија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Христовите ученици не смеат да бидат затворени во различноста

Да не одиме секој по својот пат, следејќи ги целите, како другиот да е само оној кој историјата го ставила покрај нас, туку како браќа кои ги споила Провидноста и