Распоред на богослужбите во Радово

Парохијата Свети пророк Илија – Радово информира дека од 09 декември 2013 година почнува зимскиот распоред на светите Литургии:

– Света Литургија во недела:

– 08.00 часот

– 09.30 часот

– 16.00 часот

Секој четврток (освен кога се паѓа задолжителен празник) Бројаница и светата Литургија со благослов со светот Причастие во 16.00 часот.

Сите други денови светата Литургија е во 08.00 часот.

Категорија: Македонија

За авторот