Пораката на Папата на Твитер

Пораката на Папата на Твитер

Општеството на светците ни помага да препознаеме дека Бог никогаш нѐ не напушта за да можеме да ја живееме и сведочиме надежта на оваа земја.

Општеството на светците ни помага да препознаеме дека Бог никогаш нѐ не напушта за да можеме да ја живееме и сведочиме надежта на оваа земја, гласи пораката на папата Фрањо објавена на 22 октомври на социјалната мрежа Твитер во пресрет на претстојниот празник Сите светци.

Ика/к.мк

Таг: Твитер порака

Клучни зборови: папата Фрањо, твитер порака, празник Сите Светци

Категорија: Ватикан, Вести

За авторот