Подготовка за Божиќ во Нова Маала

Во парохијата Успение на Пресвета Богородица во Нова Маала во тек се подготовки за Рождеството Христово, како и за деветницата пред празникот. Под водство на парохот о. Спасо Рисотв се вршат проби на божиќни песни, а радува фактот што на пробите присуствуваат многу млади.

о.С. Р.

Категорија: Македонија

За авторот