Најава: Прослава на „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје

Најава: Прослава на „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје

По повод прославата на празникот „Пресвето Срце Исусово“ патронот на Скопската бискупија и парохија во петок 8 јуни 2018 година во 18.00 часот, Катедрална парохија „Пресвето Срце Исусово“ – Скопје Ве повикува на свечена Евхаристиска прослава која ќе биде служена од месниот ординариј монс. д-р Киро Стојанов во заедништво со хварскиот бискуп монс. д-р Петар Палиќ.

к.мк

 

Категорија: Вести, Македонија

За авторот