Гевгелија: Света Литургија за почеток на учебната година и молитва за татковината

Гевгелија: Света Литургија за почеток на учебната година и молитва за татковината

Верниците од парохијата „Свети Петар и Павле” – Гевгелија  по повод почетокот на учебната година, во недела 8 септември 2019 година, молеа за сите ученици и просветните работници посакувајќи Божји благослов и многу успеси во новата учебна година. Воедно парохот о. Димитар Ташев ги повика верниците да се молат и за татковината и за сите кој ја водат.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот