(Видео) Молитвена накана на папата Фрањо за месец јуни 2020

(Видео) Молитвена накана на папата Фрањо за месец јуни 2020

Проследете ја молитвената накана на папата Фрањо за месец јуни 2020 година.

Категорија: Ватикан, Вести

За авторот