Tag "Fonte di Ismaele"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Видео честитка од децата од предградието на Рим за роденденот на Папата

Обраќајќи се директно на папата Фрањо на неговиот 85 роденден, изразувајќи желба со него да можат да си играат, да го видат, прегрнат, да ја изработат задачата и да му