Tag "Јустинија Први"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Скопскиот бискуп се сретна со претставници на хрватската заедница и професори по право

Скопскиот бискуп и Скопско-струмички епарх Киро Стојанов на 13 октомври 2022 година ги прими во бискупската резиденцијатво Скопје претседателката на Заедницата на Хрватите во Македонија Невенка Костовска и професорите по