Tag "јуни 2020"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слово за живот, јуни 2020

„Кој ве прима вас, Ме прима Мене; а кој Ме прима Мене, Го прима Оној што Ме пратил.“ (Мт 10, 40)

Ватикан Вести

Молитвена накана на папата Фрањо за јуни 2020: За сите кои се во проблеми заради пандемијата

Молитвената накана на папата Фрањо за месец јуни 2020 година е одбележана со сомилоста и нежноста. Во неа Папата повикува на молитва за сите кои живеат во тешкотии, во Исусовото