Tag "јуни посветен на Богоридца"

Врати се на почетна
Македонија

Месец јуни посветен на побожноста Срце Исусово

Оваа година за верниците кои во славењето на празниците го следат јулијанскиот календар се падна така што крајот на месец мај посвтен на Марија и почетокот на месец јуни