Tag "Јужноафриканска Република"

Врати се на почетна
Вести Свет

Неокатекумени од Јужоафриканската Република заминаа во мисии

Со цел да одговорат на повикот на папата Фрањо за излегување и евагелизирање, 72 мажи и жени