Tag "Јубилеј на децата и младите"

Врати се на почетна
Ватикан

Порака на Папата за Јубилејот на децата и младите

Папата Фрањо испрати видео порака до илјадниците млади кои се собраа на римскиот Олимписки стадион, по повод прославата на Јубилејот на децата и младите.