Tag "Јубилејот и екуменизмот се плодови на Вториот ватикански собор"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Јубилејот и екуменизмот се плодови на Вториот ватикански собор

Јубилејот на милосрдието и екуменизмот се плодови на Вториот ватикански собор – рече папата Фрањо во интервју за италијанскиот весник Avvenire кое го даде по повод свршетокот на Светата година