Tag "ЈРС"

Врати се на почетна
Ватикан

Потребни се луѓе кои го слушаат гласот на сиромашните

Во овој момент на историјата потребни се луѓе кои го слушаат гласот на сиромашните и одговараат милосрдно и великодушно“,