Tag "Јохан Шнајдер – Аман"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата се сретна со претседателот на Швајцарија

Папата Фрањо на 7 мај 2016 година во Ватикан го прими претседателот на Швајцарската Конфедерација Јохан Шнајдер – Аман кој дојде во Ватикан по повод