Tag "Јохане Реј"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Киро Стојанов го прими претставникот на Фондацијата Конрад Аденауер

На 26 април 2016 во просториите на бискупскиот ординаријат во Скопје бискупот Стојанов го прими претставникот на Фондацијата Конрад Аденауер во Македонија г-дин Јоханес Реј.