Tag "Јосиф Рацингер – Бенедикт XVI"

Врати се на почетна
Ватикан

Ломбарди претседател на управниот одбор на „Рацингер“

По десет години служба како директор на Канцеларијата за печат на Светиот Престол патер Федерико Ломбарди е именуван за претседател на управниот одбор на ватиканската фондација „Јосиф Рацингер – Бенедикт