Tag "Јосеф Верт"

Врати се на почетна
Вести Свет

Рускиот митрополитот Иларион се сретна со претставници на Католичката црква

Раководителот на Оделот за надворешни работи на Московскиот патријархат, митрополитот Иларион на 13 јануари 2020 година во Москва гo прими католичкиот епископ од Новосибирск, Јосеф Верт.