Tag "Јов"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Бог претпочита лута молитва отколку лицемерна религиозност

Продолжувајќи ја катехезата посветена за староста, папата Фрањо на овонеделната Генерална аудиенција зборуваше за библиската личност Јов, кој сведочи за нежниот Бог и кога молчи. Бунтот на Јов нè учи