Tag "Јоаким Дудаш"

Врати се на почетна
Македонија

Нова Маала: Панахида за о. Јоаким Дудаш

Во недела 6 декември по повод 40 дена од смртта на о. Јаоким Дудаш во парохиската  црква “Успение на Пресвета Богородица” во Нова Маала, каде тој беше парох приближно 20