Tag "јајца"

Врати се на почетна
Македонија

Струмица: Креативна работилница за деца

Волонтерите од Парохискиот Каритас „Свети Иван Крстител“ – Струмица со децата од веронауката на 24 април 2016 годинаво парохиските простории организираа креативна работилница