Tag "Јацек Мултановски"

Врати се на почетна
Македонија

Бискупот Стојанов го прими амбасадорот на Република Полска во Македонија

Во средата на 04 мај Апостолскиот егзарх во Македонија и Скопски бискуп монс. д-р Киро Стојанов во просториите на ординаријатот го прими Н.Е. Јацек Мултановски,