Tag "Јаруслав Лудва"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими во куртуазна посета на Амбасадорот на Чешката Република Н.Е.Јарослав Лудва

Во петок, 22 април 2022 година, во Бискупската резиденција во Скопје Скопскиот бискуп и Струмичко – скопски епарх, Н.В.П монс. Киро Стојанов го прими во посета амбасадорот на Чешката Република