Tag "Јан Францишек Маха Фотографија: Папата Фрањо за време на молитвата Ангел Господов на 21 ноември 2021 година"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ги повика младите да се чувствуваат протагоности на посланието

После молитвата Ангел Господов во недела 21 ноември 2021 година, Светиот Отец потсети дека денешниот Светски ден на младите на епархиско ниво за првпат се одбележува на празникот Христос Цар