Tag "јазични групи"

Врати се на почетна
Ватикан

Епископска Синода: Претставени извештаите на 13 јазични групи

По говорот на Папата во кој повика на молитва за мир на Блискиот Исток, работата во синодалната сала продолжи со претставување на извештаите од 13 мали работни групи за првиот