Tag "јагниња"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата благослови јагниња на празникот света Агнеза

На 21 јануари 2016 година во капелата Урбан VIII Папата благослови две јагниња, благословени на празникот света Агнеза. Нивната волна ќе биде искористен