Tag "јавни набавки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата објави документ за јавните набавки

Во понеделник 1 јуни 2020 година во Ватикан е објавено Апостолско писмо на папата Фрањо во облик на Мото проприо со наслов „Правила за транспарентност, контрола и конкуренција на јавните