Tag "Шпанската конференција на високи монашки поглавари и поглаварки"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Евагелизирајте ги младите за да се отворат за Господовиот повик

Евагелизирајте ги младите за да се отворат за Господовиот повик.