Tag "Шалом"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се сретна со членови на заедницата Шалом

На 4 септември 2017 година во Ватикан папата Фрањо се сретна со млади и семејства кои припаѓаат на заедницата Шалом.