Tag "човечка трагедија"

Врати се на почетна
Свет

Претседателот на Епископската конференција на Италија: Мигранти? Каде е ООН?

„Западот, преку своите не само европски, туку  и меѓународни институции, мора да најде ефикасни решенија за оваа огромна трагедија, за луѓето кои бегаат од својата татковина поради војна, насилства, мизерија