Tag "чистотата на болниците"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата се молеше за луѓето кои се грижат за хигиената во болниците и јавните површини

Да се молиме денес за многумина кои ги чистат болниците, патиштат,а кои ги празнат кантите и го носат ѓубрето од куќите. Тоа е работа која никој не ја гледа, но