Tag "хиспано-католиците"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Светот треба да дише мир

Папата Фрањо преку видео порака им се обрати на учесниците на Конгресот на Националниот католички совет за пасторална грижа на хиспано-католиците во САД. Христијаните треба да градат мостови и да