Tag "Фултон Шин"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Надбискупот Фултон Шин наскоро ќе биде прогласен за блажен

Папата Фрањо на 5 јули 2019 одобри декретот на Конгрегацијата за прогласување на светци да го прогласи чудото кое се припишува по застапништво на слугата Божји Фултон Шин, еден од