Tag "Франческо Тоти"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Франческо Тоти: Голем почитувач на Богородица

Својата католичка вера Тоти ја должи на верата во својот дом, но и со поврзаноста со својот парох Алд кој многу влијаел врз него. Легендарниот играч на фудбалскиот клуб Рома,