Tag "февруари 2017"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слово за живот, февруари 2017

„ Ќе ви дадам ново срце, и нов дух ќе ви дадам!“ (Језекиил 36,26)

Ватикан Вести

(Видео) Објавена молитвената накана за февруари

Молитвената накана на папата Фрањо за месец февруари 2017 гласи: „ Да се молиме за оние кои се во