Tag "странец"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата за милосрдното прифаќање на мигрантите и странците

На Генералната аудиенција на 26 октомври 2016 година Светиот Отец продолжи да говори за телесните дела на милосрдието: за прифаќањето на мигрантите и странците.