Tag "списание Америка"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Монсињор Галагер: Да се одржи надежта за преговори во Украина

Во интервју за списанието „Америка“, секретарот за односи со земјите и меѓународните организации се осврна на конфликтот во Украина, охрабрувајќи ја меѓународната заедница на дијалог и враќање на мирот. Папата