Tag "сопруга на свештеник"

Врати се на почетна
Вера Семејство

Како е да се биде сопруга на свештеник?

Евангелското читање на Неделата на мироносците ни дава можност да размислиме за улогата на жената во Црквата, од уредување и чистење на црквата па сѐ до катехезација или други побожности,