Tag "совршено покајание"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Како да се добие простување на гревовите до првата можност за исповед?

  Луѓе кои умираат без свештеник, семејства затворени дома, кои не се во можност да дојдат до свештеник заради вирусот КОВИД – 19; во проповедта одржана во Домот „Света Марта“