Tag "сладолед"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо испрати 15.000 сладоледи на затворениците во Рим

Папските добротворни здруженија се ватиканскиот одел за добротворна работа во име на Папата, а во текот на летото сакаа да понудат „мал евангелски гест за да помогнат и да подарат