Tag "Сицилија Пјаца Армерина"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Со нова евангелизација да се решаваат проблемите на Сицилија

Наспроти големото страдање црковната заедница е жива и пророчка, и бара нови начини како да навестува и да го нуди милосрдието.