Tag "син Алфеев"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Свети апостол Јаков Помладиот

Секогаш кога и да славиме празник на било кој апостол, нѐ обзема желба да сознаеме што е можно повеќе за неговиот живот. Но, оваа желба на овој свет може само