Tag "сестра Марија од Безгрешното Зачнување"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата ги прогласи свети родителите на свети Тереза од Детето Исус

Сфаќањето на моќта според световните критериуми од една страна и понизно служење кое што би требало да го карактеризира авторитетот